Tinódi Lantos Sebestyén Református Iskola"Siess keresztyén, lelki jót hallani
Régi törvényből harcolni tanulni,
Az igaz hit mellett mint kell bajt vívni,
Krisztusban bízni."

Novemberben- Decemberben történt PDF Nyomtat Email

  

Év végi versenyek

 

Vass Nárcisz iskolánk 3. osztályos tanulója 2013. november 30-án, Várpalotán a Gyermek I. kumite korcsoportban (karate) I. helyezést ért el.

 

Hudy Beatrix-Németh Diána a Fehérvári Kézművesek Egyesülete, a Szent Donát Alapítvány és a Szent István Művelődési Ház által meghirdetett XI. Betlehemi Szép Csillag pályázaton és kiállításon 2013. november 30-án, díjazott lett.

Gratulálunk Nektek!

 

Mikuláskoncert

2013. december 6-án mikulás koncertet adott a díszteremben. Fúvós diákjaink közül felléptek: Horváth Lili, Karsai Petra, Kerekes Tibor, Mészáros Sára, Nyirádi-Ángyán Bálint, Rácz Alexandra, Schneider Marina, Zics Annamária –furulyán, Kertész Bálint, Koronczai Ádám- trombitán, Kertész Gergő- tenorkürtön, Szabó Ágnes és Molnár Sára altfurulyán.

Zongoristáink közül Labossa Anna Lídia, Labossa Asztrid Emma, Nemes-Tóth Janka, Sunyec Attila Milán és Szabó Gréta örvendeztetett meg minket.

Xilofonon Eichinger Ede, Pajor Máté és Tánczos Viktor zenéltek. Szintetizátoron Fodor Ákos játszotta el a Kis karácsonyt, a második és harmadik osztályos diákok pedig a Suttog a fenyves zöld erdő kezdetű dalt énekelték. A koncertet a hatodik osztályos fúvósok műsora, majd a 7. osztály két tanulója Suba-Faluvégi Zsófia és Molnár Angelika Zsuzsanna Santa Claus c. éneke zárta.

Köszönjük a felkészítő tanároknak és a fellépőknek, hogy Szent Miklós nap alkalmából egy ilyen szórakoztató és derűs koncerten vehettünk részt.

 

Galéria

Please wait while JT SlideShow is loading images...
Adventi estékAdventi estékAdventi estékAdventi estékDiákjaink az óvodákbanDiákjaink az óvodákbanDiákjaink az óvodákban
JT SlideShow Module v1.5.1

Dominó

Banner

„1% támogatás, 99% lelkierő"

Banner

GYÜLEKEZETÜNK

Banner

Bogárka mese

Banner
Tinódi Lantos Sebestyén Református Iskola Template by Ahadesign Támogató: Joomla!