^Back To Top

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
foto5

Novemberben- Decemberben történt

Év végi versenyek

  Vass Nárcisz iskolánk 3. osztályos tanulója 2013. november 30-án, Várpalotán a Gyermek I. kumite korcsoportban (karate) I. helyezést ért el.

  Hudy Beatrix-Németh Diána a Fehérvári Kézművesek Egyesülete, a Szent Donát Alapítvány és a Szent István Művelődési Ház által meghirdetett XI. Betlehemi Szép Csillag pályázaton és kiállításon 2013. november 30-án, díjazott lett.

Gratulálunk Nektek!

  Mikuláskoncert

2013. december 6-án mikulás koncertet adott a díszteremben. Fúvós diákjaink közül felléptek: Horváth Lili, Karsai Petra, Kerekes Tibor, Mészáros Sára, Nyirádi-Ángyán Bálint, Rácz Alexandra, Schneider Marina, Zics Annamária –furulyán, Kertész Bálint, Koronczai Ádám- trombitán, Kertész Gergő- tenorkürtön, Szabó Ágnes és Molnár Sára altfurulyán.

Zongoristáink közül Labossa Anna Lídia, Labossa Asztrid Emma, Nemes-Tóth Janka, Sunyec Attila Milán és Szabó Gréta örvendeztetett meg minket.

Xilofonon Eichinger Ede, Pajor Máté és Tánczos Viktor zenéltek. Szintetizátoron Fodor Ákos játszotta el a Kis karácsonyt, a második és harmadik osztályos diákok pedig a Suttog a fenyves zöld erdő kezdetű dalt énekelték. A koncertet a hatodik osztályos fúvósok műsora, majd a 7. osztály két tanulója Suba-Faluvégi Zsófia és Molnár Angelika Zsuzsanna Santa Claus c. éneke zárta.

Köszönjük a felkészítő tanároknak és a fellépőknek, hogy Szent Miklós nap alkalmából egy ilyen szórakoztató és derűs koncerten vehettünk részt.

Határtalanul

gyülekezet

domino

Copyright 2017  Tinódi Lantos Sebestyén Református Iskola