^Back To Top

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
foto5

Német testvériskolánkban koncerteztünk

Május 11-én Táskai Valéria igazgatóhelyettes, Poórné Perédi Krisztina, Demény István rézfúvós tanszakvezető, és Nagy Béla presbiter vezetésével mentek diákjaink a Passau melletti Vilshofen városában található testvériskolánk meghívására koncertet adni. 

 

A Galagonya citerazenekar (vezető: Nagy Imola) koncertje a passaui városházán

 

2007-ben utaztunk oda először enyingi diákokkal, amikor megkötöttük a testvériskolai kapcsolatot Hans Sickingerrel, a Passaui Zeneiskola Vilshofeni Tagintézmények igazgatójával. A tíz évvel ezelőtti túránkat Hajdú Zoltán akkori lelkész és igazgató, valamint Éva asszony vezették. 

 

A Duna, az Ilz és az Inn hármas torkolatánál Passauban, testvériskolánk igazgatójának feleségével, kedves vendéglátónkkal, Inge Sickingerrel

 

Az idei volt a hatodik németországi utunk, és nagyon reméljük, hogy sok diákunknak lesz még ilyen gazdag élményekben része a jövőben. Legközelebb a német testvériskolánk diákjai koncerteznek majd nálunk. Ígérjük, majd időben szólunk!

 

A passaui bazilika előtt

 

Zárásul még néhány fénykép következik. A következőn Szt. István feleségének, Gizella királynénak a Passauban található sírjánál vagyunk láthatóak:

 

 

 

 

Almalé bajor korsóból:

Demény István rézfúvós tanszakvezető vendéglátóinkkal, Inge és Hans Sickinger igazgatóval.

 

 

A passaui Duna korzón:
 
 
 

 

 

Demény tanár úr németül köszönti házigazdáinkat a passaui városházán:

 

 

 

És végül, de egyáltalán nem utolsó sorban, élő fidget spinner À la Galagonya:

 

Határtalanul

gyülekezet

domino

Copyright 2017  Tinódi Lantos Sebestyén Református Iskola